Törlés

Kislány takaró bélelt pepita

Kislány bélelt takaró kétféle anyagból, nyers világosszürke nagyon puha pepita pamutból és egy szürke, finom kötött anyagból áll. A két anyag között pepita fodor van, rajta nyers és szürke kötött masnicskák, a középsén pedig egy Ninnaoh márkajelzésű fehér műanyag szívecske van.

A takaró egy huzat, melyben egy vastag paplan található, ezért vékony és vastag takaróként is lehet használni.

Ezt az univerzális pepita takarót ingyen szállítjuk Neked!

27900 Ft 13990 Ft

  Bármilyen kérdés esetén
telefonos segítség: 06 30 9469 112
  antiallergén
  olasz prémium termék
  nikkelmentes patent
  OEKO-TEX Standard 100 szabvány textil
  nem tartalmaz semmilyen káros anyagot

Leírás

Kislány bélelt takaró pepita és szürke kötött díszítéssel

Kislány bélelt takaró kétféle anyagból készült. A takaró felső része nyers világosszürke nagyon puha pepita pamutból áll, az alsó része pedig szürke, finom kötött anyagból készült. A két anyag között pepita fodor van, rajta nyers és szürke kötött masnicskák, a középsén pedig egy Ninnaoh márkajelzésű fehér műanyag szívecske van. A tökéletes összhang a 100% olasz termék bizonyítéka. A takaró a valóságban egy huzat, amely a hátoldalán Ninnaoh márkajelzésű fehér műanyag gombokkal záródik. A huzatban egy vastag bélelt takaró található, így igény szerint vékony és vastag takaróként is lehet használni, mert a Ninnaoh odafigyel a részletekre. A takaró nagyon jól passzol a kislány pepita ruhacsaládunk minden darabjához. A takaró egyedi, luxusszínvonalú.

Könnyen kezelhető, kényelmes viselet, különleges alkalmakra és utcai viseletre ajánljuk.

Olasz, prémium, luxus kategóriájú termék.

Anyagösszetétel: pepita anyag: 50% pamut, 50% poliészter, kötött anyag: 50% pamut, 50% poliészter, bélés anyaga: 100% poliészter

Vélemények

    Írj róla véleményt

    Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük